Madame Tussaud Giriş Ücreti 2021

Vin Diesel’i, Messi’yi ya da Leonardo Dicaprio’yu görebilmek için dünyanın öbür ucuna gitmenize gerek yok. Elvis Presyley ve Barış Manço’yu görmek için de zaman makinesine ihtiyacınız yok. Hayran olduğunuz birçok sanatçıyı, bilim insanını ve politikacıyı aynı yerde, sanki canlı kanlı karşınızda duruyormuş gibi görebilirsiniz. Madame Tussauds müzesi bu eşsiz deneyim için siz ziyaretçilerine kapılarını sonuna kadar açık tutuyor. Giriş ücreti 2021 yılında ne kadar oldu diyorsanız yazının devamını okuyabilirsiniz.

Madame Tussaud Müzesi

Madame Tussauds müzesi önce Londra’da daha sonra Fransa’da sanat icra etmeye başlayan, 250 yıllık köklü bir kuruluş. İçerisinde 5 kategoride bal mumu heykeller sergileniyor. Tarih ve liderler, müzik, spor, bilim ve kültür kategorileri ile birlikte bir de VIP party koleksiyonu bulunuyor. 6 farklı işlemden geçen heykeller 150 kiloluk kilden yapılan kalıplar oyularak yapılıyor. Ziyaretçiler arasında en büyük ilgiyi VIP party ve spor kısımları görüyor. Brad Pitt, Neymar, Messi, Kıvanç Tatlıtuğ gibi ülke ve dünya çapında tanınmış ünlüler her milletten ziyaretçilerin ilgi odağı olmuş durumda.

Madame Tussaud Giriş Ücreti

Madame Tussauds giriş ücreti konusunda farklı bilet seçenekleri sunuyor. Günlük bilet, aylık ve 3 aylık bilet paketleri bulunuyor. Bu paketlerden birini aldığınızda, belirtilen tarihlere kadar bir giriş hakkınız olacaktır. 0 – 3 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak giriş yapıyor. 13 yaş üstü yetişkin bilet fiyatlarına dahil ve günlük girişler kişi başı 109 TL karşılığında yapılıyor. Bu bileti internet üzerinden alırsanız %43 indirimle 62 TL ye alabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan giriş biletini alabilirsiniz.

https://www.madametussauds.com/istanbul/biletler-fiyatlar/guenluek-biletler/guenluek-biletler/

Nasıl gidilir ?

Madame Tussauds müzesine nasıl gidilir derseniz, ziyaretçiler için ulaşım gayet kolay diyebiliriz. Müze Beyoğlu’nun gözde yerlerinden olan İstiklal caddesinde bulunan, Emek Sineması’nın yerine kurulan, Grand Pera Alışveriş Merkezi içerisinde bulunuyor. MadameTussauds ulaşım araçları açısından her türlü imkana sahip. Müzeye Taksim meydanı üzerinden gitmeyi düşünürseniz; otobüs, minibüs ve metrodan birbirini kullanabilirsiniz.

Yorum yapın