Halı Yıkama Fiyatları 2023

Bazı ürün ve hizmetlerin fiyatları yıldan yıla değişiklik gösterirken bazılarının fiyatları farklı bir şekilde ilden ile hatta ilçeden ilçeye bile farklılık gösterebilir. Çoğunlukla fiyatlar hakkında bilgilendirme yazarken bu farklılığı göz önünde bulundurmaya çalışırız. Bugün bir süredir incelemeye çalıştığımız halı yıkama fiyatları konusunu detaylı bir şekilde yazmaya çalışacağız. Öncelikle bu konuda farklı illerde yer alan pek çok halı yıkama şirketleri ile telefonda görüşmüş olsak da net bilgi vermenin pek mümkün olmayacağını belirtmek gerekiyor. İzmir halı yıkama fiyatları metre kare başına Bursa halı yıkama fiyatları arasında fark oluşturabiliyor. 2023 halı yıkama fiyatları için aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz.

Halı Yıkatma Fiyatları Neye Göre Değişiyor

Genellikle eskiden halı yıkama şampuanlarıyla hatta normal şampuanlarla yıkayıp duruladığımız halılarımızı artık bir telefon yardımıyla evimizden aldırıp tekrar temiz bir şekilde evimize geri bıraktırabiliyoruz. Bu da halılarınızın temiz olmasını ve kafanızın rahat olmasını sağlıyor. Metrekare cinsinden halılar yıkanıyor olsa da fabrikasyon halı, özel halılar farklı fiyatlardan yıkanıyor. Çoğunlukla firmaların çok tanınmaları fiyatların yükselmesini sağlarken, yaptıkları işin kalitesi de bu işte ön plana çıkmalarına oldukça olumlu etki sağlıyor.

Halı Yıkatmak İstiyorum

Öncelikle internet üzerinden bulunduğunuz ilde hizmet veren pek çok farklı halı yıkama firması hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunlar hakkında sosyal medya yorumlarının da son derece büyük önemi olduğunu söyleyebiliriz. Ama halı yıkatmak isteyenler açısından en geçerli tekniğin halı cinsine bağlı olarak komşulardan referans almak olduğu unutulmamalıdır. Bir yere yeni taşındıysanız yada ilk kez halı yıkatmak istiyorsanız birden fazla komşunuza danışarak en kaliteli hizmet veren halı yıkama firmasının ismini rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Halı Yıkatma Fiyatları Nelerdir

Sadede gelelim istiyorsanız kısaca bir sınıflandırma yapabiliriz. Bunları evde kullandığımız makine halıları ve el dokuma halıları şeklinde ikiye ayırabildiğimiz gibi aksesuar ve hereke gibi özel halılar içinde farklı bir fiyatlandırma denendiğini de belirtmek gerekmektedir.

Makine Halısı Yıkama Fiyatları

İl il ayrı ayrı fiyatları incelediğimiz zaman 2023 yılı için ortalama olarak makine halısı yıkatma fiyatlarının minimum metre kare başına 10.00 TL den başlayarak 50.00 TL ye kadar yükseldiğini söyleyebiliriz. Bu biraz da verilen hizmetin kalitesi, ili ve ilçesi ve firmanın hızı ve isim yapmış olmasına göre değişiklik gösterebilen bir konu başlığıdır.

El Dokuma Halı Yıkama Fiyatları

El dokuma ve özel halılar için fiyatlarda o işletmenin makine halısının yıkama özelliğine göre 1.5katına kadar çıkabiliyor. Yani ortalama 20 TL’den başlayarak 100 TL ye kadar uzanan bir fiyat aralığı oluşturabiliyor. El dokuma halılar özel olarak yıkandığı ve farklı bir ilaç kullanılarak temizlendiği için bu fiyatlardan bahsedildiğini söyleyebiliriz.

Yorum yapın