Elektrik Süpürgesi Tavsiyesi 2017

Yazıyı yazarken marka ismi vermeyeceğim. Daha çok marka ve model tavsiyelerini yorumlarınızda bekliyorum. Şimdilik benim bir elektrik süpürgesinden beklediğim ideal özellikleri aşağıya yazıyorum ille bir marka arayışındaysanız bu yorumlardan bir marka çıkarımı yapabilirsiniz.

·         Ses seviyesi: Düşük

·         Filtre: Hepa 13 – 14

·         Enerji tüketimi: A ve A+

·         Depolama: Torbasız ve/veya su temizleme

 

Bazı tavsiyeler hem para hem zaman kazandırıyor. Özellikle içinde reklam olmayan ve gerçekten araştıran kişilerin yaptıkları… Ben bir kullanıcı tavsiyesinden daha ziyade çok araştırma yapmış ve kullanıcıların tavsiyelerini okumuş biri olarak size elektrik süpürgesinde dikkat edilmesi gereken noktalara değineceğim.

Markaların neredeyse tamamı en iyisini kendilerinin ürettiğini savunurken en iyisine nasıl karar vereceğiz? Öncelikle ekonomik güce bağlı olarak uygun elektrik süpürgesi tercih edilmelidir. Bunu neredeyse ezberlemiş olmalıyız ama bazı elektrik süpürgeleri var ki gerçekten yarım senesini doldurmadan bütün özelliğini kaybedebiliyor.

Elektrik Süpürgesi Tavsiye

Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu artık eski tip torbalı modellerden uzak durulması gerektiğini savunuyormuş! Ben bu savunmaya çok fazla katılmıyorum ama çok temizlik yapan biriyseniz kesinlikle ekonomi yapmanız açısından kendi haznesi içerisinde biriktiren modelleri tercih edebilirsiniz. Kendinize bir standart belirleyin artık pek çok markanın torbalı model sayısını azalttığını ve yakın bir gelecekte torba bulmakta zorluk çekeceğimizi düşünürsek bu durum yerinde bir karar olabilir.

Çekim gücü her şeymiş! Makinenizin bir bütün olarak iyi olması gerekmektedir. Aksi takdirde ciddi anlamda sorun yaşatabilir. Dikkat edilmesi gereken noktalar çabuk ısınmaması, tek çalıştırmada uzun süre performans sunması, yüksek çekiş gücü, ayarlanabilir çekiş gücü, geniş kapasite, taşınabilir özelliği yüksek olması, farklı ağızlıklar içermesi ve mümkünse bunların tamamını bir arada sunması…

Elektrik Süpürgesi Tavsiyesi

Aynı zamanda yazımızın başında da belirttiğimiz gibi sessizlikte aranılan özellikler arasında yer alıyor. Her şey olmasa da sessizliğin son derece büyük bir önem taşıdığını söyleyebiliriz. İnternet üzerinde 2 bin liranın üzerindeki markaların ürünlerinin en iyisi olduğunu söylemektense biraz araştırma yapmalı ve daha uygun fiyatlara da son derece güzel ürünler bulunabileceğine inanılmalıdır.

Eğer su hazneli olan ürünlerden yararlanmayı düşünüyorsanız su haznesinin içerisine biraz esans yada oda kokusu eklerseniz odanın içerisinin çok güzel bir koku ile dolmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda evcil hayvan besliyorsanız kesinlikle filtresinin de son derece güçlü olması gerektiğinin altını çizelim.

Yorum yapın