2019 da Çıkacak Oyunlar

2018 senesinin son aylarına da girmiş olmamız ile beraber birçok oldukça kaliteli oyunun, yeni yıl ile beraber piyasada yer alacağını söyleyebiliriz. Bizde sizler için oyunseverlerin beklediği, 2019’da çıkacak oyunları derledik.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık oyunlarda grafikler inanılmaz bir hale geldi. Yeni çıkacak oyunları sıkıntısız oynamanız için güçlü bir bilgisayarınızın olması gerekiyor. Özellikle ekran kartı, ram ve işlemci seçiminde üst düzey performans alabileceğiniz ürünleri almanızı tavsiye ederiz.

Yeni Çıkacak Oyunlar

Resident Evil 2 Remake

Bir zamanlar oldukça efsane oyunlar arasında yer alan Resident Evil, yeni bir gelişim ile beraber çıkacak olan versiyonunu sabırsızlıkla beklemekteyiz. Vazgeçilmezler arasında olan bu oyunu sağlam grafikler ile beraber tekrardan oynamak için 2019 senesini beklemek gerekiyor.

Anthem

Mass Efect ekibinin geliştirmesi ile 2019 senesinde çıkacak oyunlar arasında yerini alan Anthem, bir önceki oyun olan Andromeda ile hayal kırıklığında bıraktığı oyunseverlerin gönlünü almayı planlıyor.

Days Gone

Oldukça uzun bir süre önce tanıtımı yapılan ve Playstation 4 oyuncularını meraklandıran oyunlar arasında olan Days Gone, zombi tarzı oyunlara ilgi duyan oyunseverler ile dram ağırlıklı bir hikaye ile çıkmayı düşünüyor. Last of Us oyunu ve Sons of Anarchy dizisinin birleşimi olan oyunun kartpostal halinde görüntüleri çıkması beklenmekte.

Tom Clancy’s The Division 2

Oldukça sevilen oyunlardan biri olan Tom Clancy’s The Division oyununun ikinci serisi 15 Mart 2019 tarihinde birçok platform üzerinden satışa sunulacak. FPS türü oyunlara ilgi duyan oyunseverlerin oldukça seveceğini söyleyebiliriz.

Gears of War 5

Fortnite oyunu ile beraber oldukça iyi bir çıkış yakalayan Epic Games, Gears of War 5 ile de sağlam grafik kalitesi ve merak uyandıran hikayeleri ile oyuncuların karşısına çıkacağa benziyor.

Rage 2

Kıyamet sonrası evren gibi temalardan hoşlanırsanız Rage 2, hoş grafikleri ve oynanış tarzı ile oldukça güzel olacak diyebiliriz. Oyun konusunda henüz net bilgiler yayımlanmamış olsa da önümüzdeki günler içerisinde resmi açıklama bekleniyor.

Metro Serisinin Devamı Geliyor

Metro Exodus

Gelelim en sevdiğim oyunlardan birine 🙂 Dmitry Glukhovsky’nin Metro romanından kurgulanan ve oyun dünyasına gönderilen Metro serisindeki üçüncü oyun olarak karşımıza çıkıyor. Daha önceki senelere bakıldığında oyunun ana konusu Rusya’da metro yaşam mücadelesi teması işlenmekteydi. Radyasyon vasıtası ile mutant haline bakan canavarlar, düzene isyan eden çeteler, hayatı çok daha zor bir hale getirmekteydi. Bunun haricinde her radyasyon ile kaplı olmasından ötürü daha önemliydi. Metro Exodus, 22 Şubat 2019’da ilk lansmana çıkacak.

Cyberpunk 2077

The Witcher serisine odaklanan ekip  CD Project Red’in hazırlamakta olduğu oyun için şu anda belirli bir tarih verilmemekte. Fakat gösterilmekte olan 48 dakikalık video içinde Cyberpunk 2077 oyunu hakkında oldukça detaylı bilgiye erişilebilir. Oyunda özelleştirilebilen bir karakter ekranı bulunmakta ve cinsiyet sistemi yapılmasının ardından maceraya katılıp oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

The Last of Us

Oldukça saygın ve düzeninden ödün vermeyen firmalardan biri olan Naughty Dog, birçok oyun serisi ile beraber kendini oldukça sevdirmişti. Oyun ilk olarak 2016 senesinin son ayında duyuruldu. Sadece PS4’e özel olacak bu oyun mimarı gücü oldukça geniş bir oyun olacağını söyleyebiliriz.

Yorum yapın