2017 Kar Lastiği Kampanya

Yavaş yavaş havalar soğumaya başladı. Meteorolojiye göre bu sene kış aylarının bir anda bastıracağını söyleyebiliriz. Peki ama arabanız kışa hazır mı? Öncelikle uygun bir kar lastiği almak için neler yapmak gerekiyor? Hangi kampanyalardan yararlanabiliriz, yada hangi lastik seçeneği daha uygun olacaktır?

Kar Lastiği Zorunluluğu

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene kar lastiği takma zorunluluğu ve denetlemeleri Aralık ayında başlamış ve dört ay kadar devam etmişti. Bu durumda kar lastiği uygulaması başlamadan önce lastik almanın faydasının olacağını söyleyebiliriz.

2017-kar-lastigi-zorunlulugu

Kar lastiği alınmadan önce dikkat edilmesi gerekenleri detaylı bir şekilde açıklamıştık. Dilerseniz aşağıdan o konuya giderek, kar lastiği alırken nelere dikkat edilir? Hangi marka kar lastikleri daha çok dayanıyor benzeri yorumlara göz atabilirsiniz.

Özellikle kar lastiğinin 2 kıştan daha uzun dayanmasının temelinde; yapılan kilometre ve kullanılan mevsimlerin de son derece büyük bir önemi olduğu unutulmamalıdır. Özellikle sıcak havalarda kar lastiği takmanız gibi etmenlerinde göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

Kar Lastiği 205 55 R16 Fiyatları

Kendi aracımın lastik ölçüleri hakkında yorum yapmak istiyorum. Geçen yıllarda yaptığım hataya düşmemek için bu sene lastik almadan önce uzun uzun araştırma yaptım. Bu araştırmalarım sonucunda 205 55 R16 lastiklerinin 140 tl ile 500 tl arasında bir fiyata sahip olduğunu söyleyebilirim. Ben biraz mecburiyetten biraz da yorumlara göz atarak 145 tl lik bir lastik aldım. Şimdilik yorum yapamayacağım ama geçen senelerde aldığım marka olduğu için güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Kar Lastiği Tavsiye

Özellikle internette birkaç farklı siteyi dolaşırken kar lastiği fiyatları petlas  markasının çok fazla olumlu yorum aldığını gördüm özellikle bu lastiğin uygun fiyatlı olması ve son derece olumlu yorumlara sahip olması nedeniyle güvenilir geldiğini söyleyebilirim. Tüm bunların dışında fiyat bakımından herhangi bir lastik yorumu yapmayacağım.

Şu ana kadar kullandığım tüm araçlara petlas taktığımı ve çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bunun dışında birkaç marka hakkında daha fikir sahibiyim ama markalar hakkında olumsuz yorumlar yapmak istemediğim için yazmıyorum. Arkadaşlar özellikle kar lastiği gibi konularda yorumlar son derece önemlidir. Bu sebepten fiyat ve yorum konusunda yazarsanız daha çok kişiye ulaşacağını düşünüyorum.

Yorum yapın