Aç Kazan Oyunu Cevapları

Son derece zorlu ve bir o kadar da eğlenceli bir oyunla daha karşınızdayım. Ofiste eğlenceli vakit geçirmek için oynadığım bu oyun giderek zorladığı için yazma gereği duydum. Ne yazık ki internette oyun hakkında detaylı bilgi bulunmadığı için de yazarsam iyi olur diye düşündüm.

Oyunumuzun adı aç kazan ve son derece zorlu bir oyun. Zorlu oldukça da ilerledikçe insanı sinirlendirmeye yetiyor. Genellikle başladığı oyunu bitirmeden bırakmayan biri olduğum için bu oyunun cevaplarına değinmek benim işime geldi. Siz değerli okuyucularımızdan ricam ise, lütfen cevaplar konusunda bana yardımcı olun. Aç kazan oyunu cevapları başlangıçta sadece 10 soruda size kıyak geçse de zaman içerisinde oldukça zorlaşan bir yapıya sahip ne yazık ki…

  1. Birinci soru basit olanı: 4 adet palyaço resmi var. Cevap: Palyaço
  2. Darvin resmi, maymun ve muz resmi var. Cevap: Maymun
  3. Bir kahvehane resmi var. Kitap okuyan bir kız ve kahve kupası resmi var. Cevap: Kahve
  4. Atiyenin bir fotoğrafı, bir tatil karesi ve dondurma külahı var. Cevap: Dondurma
  5. Kum saati, saat kulesi ve saat fotosu var. Cevap: Saat
  6. Bilgisayarlar, masa fotoğrafı ve gökdelen resmi var. Cevap: Ofis
  7. Bir damat ve bir gelin fotoğrafı var. Cevap: Düğün
  8. Kurabiye canavarı, süt ve kurabiye resmi var. Cevap: Kurabiye
  9. Farklı dillerde alfabe fotoğrafı var. Cevap: Alfabe
  10. Elleriyle bir şeyler anlatmaya çalışan fotoğraflar var. Cevap: İşaretdili
  11. Elma, spor yapan kadın ve diyet resmi var. Cevap: Diyet
  12. İçerisinde dünyanında olduğu pek çok gezegen fotoğrafı var. Cevap: Gezegen

Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar cevap yazmak yeterli sanıyorum. Çünkü cevaplara daha fazla ihtiyacınız varsa yorum kısmına eksik kaldığınız yeri ve oyun içerisinde çıkan fotoğrafları harfleriyle birlikte yazarsanız yardımcı olurum. Ben de sorun yaşarsam buradan sizlere danışmak istiyorum. Lütfen yorumsuz bırakmayın. Herkese iyi oyunlar dilerim.


SinanAbi

Sinan abi, sağlık sektöründe çalışan, wordpress, arama motoru optimizasyonu, içerik yönetiminde kendini geliştirmiş, spor yapmayı seven kişilik :)

Aç Kazan Oyunu Cevapları (4 Yorum)

Yorum Yaz

  1. Monitör kafa zincirli mause pembe kostümlü oturan adam kafasına baskı yapılmış adam p a s i c o s u y a l p
    Harfleri var

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın