Bp World Card Kampanyası 2017

BP akaryakıt istasyonlarından alınacak olan akaryakıt sayesinde 30 tl indirim kazanma şansını yakalamış oluyoruz. BP’nin belirlemiş olduğu kampanyanın geçerlilik tarihleri içerisinde; yine aynı şekilde BP’nin belirlediği anlaşmalı kredi kartlarından veya banka kartlarından farklı günler içerisinde ve tek seferde 4 tane 100 tl ve daha fazla akaryakıt harcamalarında kampanya dahilinde 30 tl indirim kazanma fırsatı verilmektedir. BP’nin kampanya dahilinde olan anlaşmalı olduğu World üyeleri de yapmış oldukları 30 tl akaryakıt harcamalarında da 30 tl akaryakıt indirimini de hak etmiş olmaktadırlar.

Kampanyanın Geçerlilik Tarihleri Ne Zamandır ?

BP’nin akaryakıt alımlarında 30 tl indirim kampanyası 1 Temmuz tarihinde başlamış olup 12 Ağustos 2017 tarihinde sona erecektir. BP ile anlaşmalı olan Yapı Kredi Bankası’nın World üyesi olan iş yerlerinden yapılan akaryakıt harcamaları bu kampanya dahilindedir. Kazanılan indirim ve ödüller ise 16 Ağustos ile 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Kampanyaya Katılım Şartları

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler alışveriş harcamalarını yapmadan önce BP’nin anlaşmalı olduğu kredi kartı veya banka kartına sahip olması gerekmektedir. Müracat sonucunda alınan kartın kayıt zamanında verilen cep telefonu numarası oldukça öne arz etmektedir. Kampanya katılımda kart kayıtında verilen cep telefonu numarası aracılığı ile BP yazarak bir boşluk bırakıp almış olduğumuz kredi kartının son 6 rakamını da yazıp 6635’e kısa mesaj şeklinde göndermemiz gerekmektedir. Kampanyaya katılımda en son gün olarak 15 Ağustos 2017 tarihi belirlenmiştir. Göndermiş olduğumuz kısa mesajlar kullanmış olduğmuz GSM operatör çeşitine göre ücret kesintisi yapılmaktadır.

Akaryakıt Kampanya İndirimini Hangi Tarihlerde Kullanabiliriz ?

Akaryakıt alışverişi harcamaları sonucunda kazanılan akaryakıt indirimini 16 Ağustos ile 25 Ağustos 2017 tarihi arasında kullanmamız gerekmektedir. BP’nin anlaşmalı olduğu World kartları ile 30 tl değerinde yapılan alışverişlerde indirim kampanyasından yararlanmamız mümkün olmaktadır. Kampanya içeriğinde belirtilen kural ve şartları yerine getirmeyen müşteriler kesinlikle bu kampanyadan yararlanamazlar.

Kampanya Dahilindeki İndirimin Karta Yansıması Ne Zaman Gerçekleşir ?

Anlaşmalı BP akaryakıt istasyonlarından yapmış olduğumuz akaryakıt alışveriş harcamalarımızdan kazandığımız indirim kampanyası; şahsımıza ait olan kredi kartımıza 7 Eylül 2017 tarihinde aktarımı yapılmaktadır.

Kampanyanın Kural Ve Sınırı Var Mı ?

BP’nin akaryakıt indirim kampanyası ticari olarak değilde müşteriler bazında olduğu için her bir müşterinin bu kampanyadan yararlanma hakkı sadece 1 defadır. Kazanılabilecek maksimum indirim fiyatı ise 30 tl’dir.

Bp world kampanya 2017
  • BP akaryakıt istasyonlarında aynı gün içerisinde yapılan birçok akaryakıt harcamalarında kampanyadan sadece bir defa yararlanılmaktadır.
  • Kampanya içerisinde meydana gelebilecek akaryakıt alışveriş harcamasında iade durumlarında veya harcamanın iptali durumunda hali hazırda bulunan kampanyadan faydalanma olanağı kaybedilmiş olur.
  • Kampanyaya katılımda Tercih kart kullananlar, bu kampanyadan faydalanmaları için katılım bedeli olan 4.99 tl’yi ödemeleri gerekmektedir.
  • Alışverişler sonucunda kazanılan World puanlar ile bu kampanyadan yararlanmak söz konusu değildir.
  • Akaryakıt kampanyasından indirim kazanmak için World POS cihazları üzerinden alışveriş harcamaları yapılması gerekmektedir.
  • Kampanyaya dahil olmayan kartlar ise Business Cardları ve Bankomat kartları olarak ön plana çıkmaktadır.
  • Yapılan akaryakıt alışverişi harcamaları sonucunda kazanılan indirimler, BP marka tanımlı aktif olan World üyesi iş yeri konumunda bulunan BP akaryakıt istasyonlarında değerlendirilmeye alınması gerekmektedir.

Yorum yapın