2021 Bedava İnternet Kampanyaları

Derinlemesine bir araştırma sonucunda 2021 yılı içinde yer alan bedava internet kampanyalarını mobil şirketler açısından değerlendirerek en avantajlı olanı yazmaya çalıştık. Öncelikle şu konuya değinmek istiyorum. Bedava internet kampanyalarına göz attığımız zaman çoğunlukla:

  • Bir yıllık periyot içerisinde aylık
  • Aylık fatura dönemi içerisinde haftalık/günlük
  • Mb/GB şeklinde zaman sınırlı (çoğunlukla günlük veya haftalık)

Şeklinde üç farklı basamakta verildiğini görmek mümkün olmaktadır. Mobil şirketlerin neredeyse tamamının bedava internet kampanyalarını kendiliğinden vermediğini hatırlatalım. Çoğunlukla online işlemler merkezine giriş yapıyor yada bir uygulama indirmek zorunda kalıyorsunuz. Hiç olmazsa sms atmanız şart koşuluyor ama kimse size kendiliğinden bedava interneti vermiyor. Biraz da sizin araştırmanız gerekiyor.

Bedava İnternet 2021

Şimdi dilerseniz bu kampanyaları tek tek araştıralım. Aşağıda internet kampanyalarını farklı mobil firmalar baz alınarak yazdık. Burada yer alan sıralama tamamen Google’ın bize sunduğu sıralama ile aynıdır. Herhangi bir markaya torpil geçtiğimizin düşünülmesini istemiyoruz.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyası

Öncelikle dikkat çeken iki kampanya olduğunu söylememiz gerekiyor. Birincisi dünya kupası 21 gb kampanyası: Kampanya detaylarına göz attığımız zaman Şampiyon paketteki müşterileri için Turkcell 21 GB bedava internet veriyor. Özellikle katılımın ücretsiz olması ve dünya kupası içerisinde geçerli olması da diğer bir konu olarak dikkat çekiyor.

Bir diğer dikkat çekici Turkcell kampanyası da BİP kullanıcılarına yönelik! BİP ile mesajlaşmaya başladığında 1 gb aynı zamanda devam eden beş gün boyunca on mesaj atılması durumunda 1 gb daha kazanma imkanı sunuyor. Bununla da yetinmiyor, otuz gün süresince 250 mesaja ulaşmanız durumunda 2 gb daha veriyor.

Vodafone Bedava İnternet Kampanyaları

Şu an için Vodafone’da en dikkat çekici tarifenin Bittikçe Doldur Kampanyası olduğunu belirtmek gerekiyor. Bir aylık süre içerisinde mevcut tarifenizin interneti, konuşma paketi yada sms’i bitmesi durumunda 15 tl ücret karşılığında tarifenizi sıfırlayabiliyorsunuz. Bir de Vodafone hediye çarkı bulunuyor ki bunun için de Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapmanız ve hediye çarkı bölümü üzerinden hediyenizi almanız gerekiyor. Tabi ki bu hediyeler arasında her zaman bedava internet çıkmadığını da belirtmek gerekiyor.

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları

Türk Telekom yenilenen Online İşlemleri ile dikkat çekmeyi amaçlıyor ki Sil Süpür bölümü üzerinden farklı hediyeler dağıtmaya devam ediyor. Tabi ki burada dağıtılan hediyelerin tamamının internet olmadığını ama oldukça bonkör hediyeler dağıtıldığını da belirtmiş olalım.

Bu yazı 01/01/2021 tarihinde yazılmış olup, kampanyalar güncellendikçe güncellenecektir. Farklı bir kampanya gözünüze çarparsa yorum yazmaktan çekinmeyin ki kısa süre içerisinde yazıyı güncelleyerek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayalım. Herkese mutlu günler diliyoruz.

Yorum yapın