Yılbaşında Ne Yapılır 2018

Senede bir gün, eğlenmeye şartlandığımız çoğu zamanda hayal ettiğimiz kadar eğlenmeyi başaramadığımız bir gün… Peki yılbaşında ne yapılmalı nasıl vakit geçirmeli, hangi mekanlara gitmeli yada evde nasıl karşılanmalı? Bu soruların cevaplarını sizin için araştırdık.

Öncelikle yılbaşını istediğiniz gibi karşılamanızı tavsiye ediyorum. Bir barda mı, evde televizyon karşısında mı, yoksa bir kış otelinde mi karşılamayı düşündüğünüzü bütçenizi düşünerek cevaplandırın. Her zaman için yıl başı eğlenceleri her kafa yapısına uyumlu olmayabilir. O sebepten yıl başı 2018 yılı için nasıl karşılanırsa öyle devam eder mantığından çıkarak kendinize yıl başında ne yapmanız gerektiğini sorabilirsiniz.

 Yılbaşında Nereye Gidilir 2018

Eğlenmek istiyorsanız gideceğiniz yeri son dakikaya bırakmayın. Mekanın bir önceki yıl başı yorumlarını okuyun, kesinlikle en büyük referansınızın o olmasını sağlayabilirsiniz. Çoğunlukla özel günlerde hizmet kalitesi değişkenlik göstermektedir. Çok tercih edilen mekanlarda fiyatla kalite aynı oranda artmayabilir.

Bunun dışında harcamayı düşündüğünüz meblağın en azından bir buçuk katını gözden çıkararak yola çıkmanızı tavsiye ediyorum. Tavsiye ettiğim bir diğer yeni önerisi ise size eşlik edeceğini düşündüğünüz kişilerin sizi yarı yolda bırakma ihtimalini göz önüne almanızdır. O sebepten son dakika dahil olacağınız bir başka planınızı yedekte tutabilirsiniz.

Kesinlikle kendinizi yılbaşı eğlencesi konusunda şartlandırmayın. Bunun yerine sadece anı yaşamaya gayret gösterin, ulaşım, konaklama, ücret ve oyun bozan arkadaşları planınıza dahil ederek hareket etmeye çalışın.

Yılbaşında Ne Yapılır Evde

Eğlenmek için pahalı yerlerde bulunmanıza gerek olmadığını düşünüyorsanız pek ala evinizde sevdiklerinizle de yıl başını karşılayabilirsiniz. Bunun için tombala bir gelenek haline geldiyse de çok farklı oyun ve eğlence yöntemlerinin tercih edilmesi de mümkün olabilir. Pek çok televizyon kanalının bu akşam için hazırladığı oldukça eğlenceli programları bulunuyor. Yılbaşını tek başınıza karşılamayı düşünüyorsanız bunu standart bir akşam gibi düşünmenizi tavsiye ediyorum. Çok fazla sefer yılbaşını tek başına karşılamış biri olarak bunun o kadar da üzücü bir durum olmadığını belirtmek isterim.

 

Yorum yapın