Solaryum Fiyatları 2018

Son zamanlarda çok sık sorulan sorular arasında yer aldığı için detaylı bir şekilde yer vermemizin doğru olduğunu düşündük. Solaryum fiyatları 2018 yılı için şehir, ilçe ve hatta markaya bağlı olarak değişebilmektedir. Pek çok firma 15 dakikadan 120 dakikaya kadar farklı seanslar için farklı fiyat aralıkları uygulayabildiği gibi bazı firmalar da bu durumu dakikalık fiyatlar üzerinden ücretlendirebilmektedir. Hal böyle olunca solaryum fiyatları hakkında net bir yorum yapmanın pek mümkün olmadığını belirtmek gerekiyor. Solaryum fiyatları dakikalık ücretlerinin Türkiye genelinde 2 tl den başladığını ve 5 tl ye kadar çıkabildiğini söylemek mümkün olmaktadır.

İstanbul Solaryum Fiyatları

Pek çok sektörde olduğu gibi solaryum sektöründe de fiyat aralığının en değişken olduğu iller arasında İstanbul yer almaktadır. İstanbul’da bulunulan semtlere göre solaryumun dakikalık ücretinin 2 tl den başlayarak 20 tl ye kadar çıktığını söylemek mümkün olmaktadır.

Aynı zamanda pek çok firma (özellikle bu işi profesyonel bir şekilde yapanlar) paket halinde fiyat uygulayabilmektedir. Örneğin ilk gün için 5 dakika ikinci gün 15 dakika üçüncü gün 20 dakika ve dördüncü gün yarım saat olacak şekilde paket uygulayarak daha uygun fiyat alabilmektedir.

Ankara Solaryum Fiyatları

Ankara’da ise bazı otellerde de uygulanan solaryum uygulaması fiyat aralığı aynı İstanbul’da olduğu gibi değişkenlik gösterebilmektedir. Ankara’da solaryum fiyatlarının dakikalık ücretinin 2 tl ile 10 tl arasında değişkenlik gösterdiğini biliyoruz. Aynı şekilde fiyat aralığının değişkenlik gösterdiği Ankara ili için paket solaryum fiyatlarında bahsedilebilmektedir. Son zamanlarda solaryum yapan güzellik merkezlerinin sayısının artması rekabete bağlı olarak fiyatların düşmesi ile sonuçlanmaktadır.

İzmir Solaryum Fiyatları

Son olarak araştırdığımız solaryum yapan merkezler bakımından İzmir’in ilçelerine ve yapan merkezlerin kalitesine bağlı olarak fiyat aralığının değiştiğini söyleyebiliriz. İzmir solaryum fiyatlarının dakikalık ücretinin de aynı şekilde 3 tl ile 15 tl arasında değişiklik gösterebildiğini ve uygulanan paket uygulamalara bağlı olarak değişkenlik gösterebildiğini de unutmamak gerekmektedir. Son zamanların da en fazla tercih edilen seçenekleri arasında bunun yer aldığını da belirtmek gerekmektedir.

Yorum yapın