Perşembe Günü Yoklama Alınır Mı 2016

Bir eğitim öğretim senesinin daha sonuna geldik. Okullar 17 haziran 2016 tarihi ile kapanacak. Pek çok öğrencinin devamsızlık sorunu olması da okulun son gününe kadar devam yapmalarını zorunlu hale getiriyor. Peki ama çarşamba ve perşembe günleri yoklama alınır mı? Alınırsa bile işlenerek sizi zor duruma düşürecek bir devamsızlık ile karşı karşıya getirebilir mi? Bu soruların cevabını incelemek istiyoruz.

Perşembe Günü Yoklama Alınır Mı 2016

Okulun Son Haftası Yoklama Alınır Mı 2016

Normal şartlar altında okulun son gününe kadar yoklama almak gerekmektedir. Özellikle küçük okullarda karne basımının ve notların verilmesinin de daha kolay olacağını düşünürsek yoklama alınması mümkün olabilmektedir. Büyük okullarda ise karnenin biraz daha basımının zorlaşacağı ve kurtarma sınavlarının yapılması gibi sebeplerden e okullara not girişinin kapanması gibi durumlar oluşabileceği için yoklamaları işlemek zorlaşabilir.

Hal böyle olunca okulun son haftası içi ciddi anlamda devam sorumluluğunuz bulunuyorsa okula gelmenizi ve işinizi riske atmamanızı tavsiye ediyoruz. Sadece okulun son haftası yüzünden devamsızlık yapmanız sizi zor duruma düşürebilir. Bu sebepten devam konusuna özellikle dikkat etmeniz yerinde olacaktır.

Yorum yapın