Kış Lastiği Kampanyaları 2018

Tek tek lastik markalarını, internet sitelerini hatta büyük lastik satıcılarının kampanyalarını inceledik. Lastik satın almak isteyenler için detaylı bir yazı kaleme almaya karar verdik. En uygun lastik nereden satın alınır? En uygun nereden lastik satın alınır bunları ayrı ayrı yazmaya çalışacağız.

Goodyear Kış Lastiği Kampanyası

Uzun süredir, Goodyear kullanıp çok memnun kalan biri olarak kampanyaları kaleme almaya bu lastikten başlamak istiyorum. Her ne kadar fiyat olarak normal lastik klasmanının biraz üzerinde olsa da uygun kampanya aracılığıyla satın alırsanız son derece uygun fiyatlı bir lastik seçeneğine kavuşmuş olursunuz. Bu ayın sonuna kadar 17″ lastik üzeri lastik satın alana 50’nin üzerinde hediye veriyorlar. Bunun için gerekli bilgiyi goodyear.eu adresinden öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda 4 adet lastik alımına bağlı olarak anlaşmalı satış noktalarına ait bilgiyi söz konusu olan web sitesinden öğrenerek daha uygun fiyattan lastik alabilirsiniz.

Bridgestone Kış Lastiği Kampanyası

Bridgestone, kış lastiği kampanyasında kredi kartına taksit sayısını artıyor! Bu sayede hem taksit avantajından yararlanabiliyor. Hem de uygun lastiği satın alabiliyorsunuz. Detaylı bilgiye sahip olmak için bridgestone.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu kampanyada 6 taksit ve 3 ay taksit erteleme seçeneği de son derece uygun bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor. Tabi ki 17.5″ lastikler bu kampanyanın dışında tutulmuş. 

Lassa Kış Lastiği Kampanyası

Lassa 300 tl ye varan indirim seçeneğini lassa.com.tr adresinden size sunuyor. Aynı zamanda 4 lastik alana polar battaniye hediyeside bulunuyor. Aynı Goodyear’da olduğu gibi lassa kış lastiği kampanyası ile sizi son derece uygun fiyattan ve taksit seçeneği ile kış lastiği ulaştırmayı amaçlıyor.

Lastik.com.tr Kış Lastiği Kampanyası

Son zamanlarda yaptığı kampanyalar ile dikkatleri üzerinde toplayan bir web sitesi olan lastik.com.tr ayrıca büyük kampanyalar yapıyor. Biz şu ana kadar hiç bir web sitesinin gönüllü reklamını yapmadık. Aslına bakarsanız uygun fiyatlı lastik satın almak isteyenler bu adrese giderek son derece uygun seçenekli ve avantajlı olan pek çok farklı lastik seçeneğine hızlı bir şekilde ulaşabiliyor. Örneğin mtv ödemelerinden tutun da ocak ayı sonuna kadar geçerli olan pek çok ayrı noktada geçerli ve bankadan taksit yapma imkanı sunan seçenekleri de hızlı bir şekilde parmaklarınızın ucuna getiriyor. Lastik almadan önce bu adrese göz atmanızı tavsiye ediyorum. 

Yorum yapın