İkinci Elde En Çok Satılan Arabalar 2018

Bu yazımızda yorumlarınız son derece önemli. Neden mi? Çünkü sizin yorumlarınızla yazımızı güncelleyeceğiz. O sebepten lütfen bizi yorumsuz bırakmayın.

Farklı bir yazı ile karşınızdayız. Bu içerikte sizin yorumlarınıza göre farklı fiyat bantlarında çok tutulan ikinci el araba modellerini masaya yatırmaya karar verdik. Öncelikle markalara daha sonra modellere doğru bir yolculuk yapacağız. Bilindiği üzere iki senedir alışık olmadığımız bir hızla ikinci el araç fiyatları artış gösteriyor. Alım gücümüzden daha hızlı gelişen bu araç fiyatları artışı sonucu da bir sene önce almayı düşünmediğimiz araç modellerini almak zorunda kalabiliyoruz. Peki ama bir araç satın alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Bunu başlık içerisinde toplayacak olursak,

  • İkinci el fiyatı
  • Pazar hacmi
  • Yedek parça ve servis ağı
  • Yakıtı
  • Güvenliği

Hemen hemen herkes bir aracı satın alırken bu özelliklerine dikkat etmeye çalışıyor. Oysa ki ikinci elde tüm özellikleri bir arada bulunduran araç bulmak mümkün olunca ya boyalı oluyor yada kmsi çok yüksek oluyor. O sebepten nokta atışı araç aramakta fayda var.

20000 tl ye Alınabilecek Arabalar

2015 – 2016 yıllarında olsaydık. Bu bu fiyatlara çok iyi arabalar almak mümkün olabilirdi. İnternet üzerinde araştırma yaptığım zaman çoğunlukla Fiat ve Hyundai Accent modellerinin alındığını görüyoruz. Bunun dışında temiz TOFAŞlarında 15.000 TL civarında satıldığını görmek mümkün…

30000 tl ye Alınabilecek Arabalar

Bu fiyat aralığına Hyundai Accent Era, Fiat Linea, Renault Symbol çok sık satılan araçlar arasında yer alıyor. Özellikle pazar söz konusu olduğunda Hyundai Getz’de 30.000 TL ye alınabilecek arabalar arasında yer alıyor. Tabi ki yazımızın başında da değindiğimiz gibi bu konuda 5 er bin fark göstermek mümkün olabiliyor.

40000 tl ye Alınabilecek Arabalar

Türkiye’de en çok tercih edilen araba modellerinin bu aralıkta olduğunu söylemek mümkün olabiliyor. Çünkü son dönemlerde ön plana çıkan Volkswagen Grubunun da bu fiyat aralığına dahil olduğunu görüyoruz.

Şimdi sizin için en çok satın alınabilecek fiyat aralığı ve araçları lütfen yorumlarda bizimle paylaşın. Sizin yazdığınız yorumlarla birlikte yazımızı güncelleyeceğiz.

Yorum yapın