Damacana Su Kampanyaları 2017

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan en iyi damacana su markaları listesi markalar arasında da ciddi bir rekabetin oluşmasını sağladı. Hal böyle olunca bu markaların kampanyalarını ve şartlarını sizinle paylaşmaya karar verdim. Bazen gerçekten kampanyalardan faydalanarak son derece uygun fiyatlı damacana su alabilirsiniz.

Gelelim 2017 damacana su kampanyalarına; marka marka ilerleyeceğimiz bu listemizde haftalık ve kampanyalarda değişim olması halinde günlük olarak güncelleme yapılacaktır.

damacana-su-kampanyalari

Son güncelleme tarihi:

05/11/2016

Saka Su Damacana Kampanya

Turuncu kapağı ile tanıdığımız bu damacana markasının; şu an için yaptığı tek kampanyası ücretsiz damacana değişimi kampanyasıdır. Aynı zamanda online sipariş vererek yada müşteri hizmetlerini arayarak bu kampanya detayları hakkında bligi sahibi olabilirsiniz. Saka su müşteri hizmetleri: 444 72 52 numarasından hizmet vermektedir.

Erikli Su Damacana Kampanya

Erikli su ise ikinci damacana bedava kampanyası sunuyor. Tabi ki bunun için yeni üye olmanızda şart. Aynı zamanda bu kampanya 30/11/2016 tarihine kadar geçerli olup, ticari kullanıcılar da bu kampanyadan yararlanamıyor. Aldığınız ikinci damacana, Erikli su tarafından ücretsiz veriliyor. Eriklinin internet sitesinden sipariş verebileceğiniz gibi müşteri hizmetleri ile de ulaşabilirsiniz. Erikli su müşteri hizmetleri: 444 0 222 numarasından hizmet veriyor.

Elmacık Su Damacana Kampanya

Benimde evimde tercih ettiğim sulardan biri olan Elmacık Su yeni bir kampanya ile karşınızda. Markanın “komşunu getir” ismini verdiği bu kampanya abone ettiğiniz her müşterinin siparişinden sonra sizin sonraki damacana siparişinizi ücretsiz olarak getiriyor. Bu kampanyadan sadece bir defa yararlanabileceğinizi ve abone ettiğiniz kişinin 444 4 262 numaralı Elmacık su müşteri hizmetlerini arayarak bu kampanyadan yararlanmak istediğini ve kimin aracılığıyla abone olduğunu da belirtmesi gerektiğini hatırlatalım.

Nestle Pure Life Damacana Kampanya

Severek içtiğim fakat bulunduğum yerde bayisi olmayan Nestle Pure Life su da damacana kampanyalarında aşina olduğumuz bir kampanya ile karşımızda… Nestle Pure Life yeni abonelerine 2. Suyunu hediye ediyor. Bunun için 444 08 44 nolu numaradan Nestle Pure Life müşteri hizmetlerini aramanız yeterli olacaktır.

Damla Su Damacana Kampanya

Geniş bayilik ağına sahip olan Damla Su Damacana yeni bir kampanya ile karşımızda… Marka, 17 Ekim 2017 tarihine kadar Damal markalı damacana yada cam damacana siparişlerinde 1 litre Cappy Geleneksel  Limonata hediye etmektedir.  Kampanyaya belirtilen bölgelerde ki aboneler ulaşabilir. Daha detaylı bilgi sahibi olmak için 444 55 66 numarasından ulaşabilirsiniz.

Abant Su Cam Damacana Kampanya

Abant su cam damacana satın alanlara aboneliği 90 tl yerine 45 tlden satılıyor. Bu kampanyada yararlanmak için; 444 0 743 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Abant su cam damacana kampanyanın 31/12/2016 tarihine kadar İstanbul ve Ankara’da bulunan abonelerine hizmet verdiğini de hatırlatalım.

Evet şimdilik damacana kampanyaları hakkında yazabildiklerimiz bunlar. 2017 yılı içerisinde sık sık su damacana kampanyalarını güncelleyeceğim. Bu konuda güncellenmesini istediğiniz marka bulunuyorsa, yorumlar bölümünden yazabilirsiniz. Bunun için düzenli olarak damacana suyu veren markaları listeleyeceğim.

Yorum yapın