4 Resim 1 Kelime Android iPhone Oyunu Cevapları

Bu ara iyiden iyiye telefonda kelime bulma oyunlarına kafayı taktım. Aslına bakılırsa sıklıkla sorun yaşadığım için bu cevapları size yazmak istedim. Birbiri ile aynı özelliklere sahip olmasına rağmen 4 resim 1 kelime oyunu cevapları biraz daha kolay ve oynarken sıkmıyor. Çünkü bu oyunda bulunan resimler gerçekten sorular ile ilişki içerisinde… Ben şimdilik bazı cevapları size yazacağım sizlerde takıldığınız yerlerde buradan bakabilirsiniz. İleri bölümlerde kaldıysanız da yorumlar kısmından ulaşarak yardımcı olmamızı sağlayabilirsiniz.

  1. Bir adet ilaç şişesi, baygın şekilde yatan çocuk, zehirli mantar ve zehirli yılan var. Cevap: Zehir
  2. Birkaç adet küçük toplar, minyatür kale ve dondurma bulunan bir resim var. Cevap: Top
  3. Çocukların oynadığı havuzlardan ve oyuncaklardan var. Cevap: Çocuk
  4. Havaya zıplayan insanlar var. Aslında bu bile cevabı vermeniz için yeterli olurken bir de çekirge koymuşlar. Cevap: Zıplama
  5. Birden fazla işaret veren insan var. Bir çocukta size işaret yapıyor resmin birinde. Cevap: İşaret
  6. Yine aynı şekilde birden fazla bidonun bulunduğu fotoğraflar var. Cevap tabi ki: Bidon
  7. Terziliği hatırlatan, kesilmiş gömlek makas ve dikiş makinesi fotoğrafları var. Cevap: Terzi
  8. İçecek tüketen insanlar ve çocuk resimler var. Aynı zamanda bir kedi su içiyor. Cevap: İçecek
  9. Bir hırsız fotoğrafı var ve uyuyan kadın resmi koyulmuş. Cevap: Sessiz.
  10. Çok tatlı bir kedi ve civciv fotoğrafı var. Cevap: Tatlı
  11. Yangın alarmı ve polis kombinasyonuna çalar saat fotoğrafı ekleseydik cevabınız ne olurdu? Cevap: Alarm
  12. Beyaz fotoğraflar var. Bunular arasında kar ve dişler var. Cevap: Beyaz
  13. Bir erkek vücudu ve ağaç resmi var. Cevap: Gövde
  14. Kumar masası ve ellerini havaya kaldırarak sevinen insanlar var. Cevap: Kazanmak
  15. Eski bir telefon ve ev resmi var. Cevap: Eski
  16. Küçücük bir oyuncak ev, küçük bir kitap ve oyuncaklar var. Cevap: Küçük
  17. Fotoğraf çeken biri, şut çeken bir sporcu fotoğrafı var. Cevap: Çekmek
  18. Çiğ tavuk ve çiğ köfte fotoğrafı var desem? Cevap: Çiğ
  19. Doğum günü pastası ve ajanda resmi var. Cevap: Tarih
  20. Basketbol maçı ve playstation kolu bulunan fotoğraflar var. Cevap: Oyun

Evet şimdilik oyunun 20. Tura kadar olan cevaplarını yazdım. Bunun dışında takıldığınız yerler olursa lütfen yorum bölümünden ulaşmayı unutmayın. Uzun süredir bu oyunu oynuyorum 4 resim 1 kelime cevapları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz kısa süre içerisinde cevaplarım. Bunun dışında benzer oyun önerileriniz bulunuyorsa yazmayı unutmayın. Çünkü böylesine eğlenceli oyunlar özellikle ofiste iyi zaman geçirmeye yardımcı oluyor. Yorumlarınızı esirgemeyin herkese iyi oyunlar dilerim.

SinanAbi

Sinan abi, sağlık sektöründe çalışan, wordpress, arama motoru optimizasyonu, içerik yönetiminde kendini geliştirmiş, spor yapmayı seven kişilik :)

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın